El nou govern Maragall

Maragall vol remodelar el govern de la Generalitat per segona vegada. Si ho aconsegueix, deurà ser el primer govern fet a la seva mida, perquè queda clar que l’altre era un govern imposat. A hores d’ara, circulen noms de consellers cessats i de possibles substituts, però encara no hi ha res oficial. Només que el president està reunit amb els líders del tripartit al Palau de la Generalitat. Diuen que aviat hi haurà un comunicat oficial. Jo encara el desconec.

Se m’acudeixen unes quantes preguntes. ¿Se’n sortirà, aquesta vegada, el president? ¿Era el moment adequat per canviar conselleries? ¿Ja s’ha definit Esquerra sobre què vol fer quan sigui gran? ¿Quin serà el paper d’ERC dins del nou govern si, com es diu, en marxa l’únic conseller amb experiència i habilitat per fer sentir els seus criteris? ¿Tots, els que es quedin i els nous, estaran a favor de fer proàganda pel sí al referèndum? ¿Calia esperar tant per mirar d’aconseguir que algunes conselleries fessin alguna cosa? ¿Ja hi seran a temps amb els temes pendents urgents, com ara les obres d’art de la Franja, la Fira de Frankfurt…? Etc. etc. etc.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: El nou govern Maragall

  1. júlia diu:

    Moltes preguntes, les que fas… Hi haurà respostes? Hi haurà respostes, aviat? Un munt de misteris per resoldre…

  2. considero que aquest es un govern de transició perquè tot i que hi ha hagut accio de govern ha estat la legislatura de l’Estatut. Hauriem de fer un esforç per veure mes enllà del que ha estat l’Estatu, jo em comprometo a fer l’esforç, parlo sense vergonya, parlo en llibertat…

  3. queria dizer-te algo sobre o teu comentario. mas não sei que lingua escolha. diz-me, se me entenderes, que volto aqui para escrever

Els comentaris estan tancats.