Les quatre columnes

Hi tornarem a veure les quatre columnes de Puig i Cadafalch? 

 

Les quatre columnes de Puig i Cadafalch 

 Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Les quatre columnes

 1. frederic diu:

  no ho crec, l’esplendor del passat no interessa a Barcelona

 2. júlia diu:

  Encara que la història de les columnes i les quatre barres és molt bonica, hi ha qui pensa -i està també documentat, crec- que es van treure perquè en realitat tapaven la perspectiva del palau i les fonts, opinió que comparteixo. En general, ara vivim amb la visió del palau i les fonts, incorporada al nostre imaginari col·lectiu, però de fet el mateix palau és una mena de rèplica de l’Escorial i tota l’estètica global una mica mussoliniana, lligada a l’època social i política en què es va fer l’Exposició. Qui sap, potser en la nova remodelació -i van…- de Montjuïc es recuperin…

 3. RONIN47 diu:

  Ja m’agradaria, però amb la colla que mana a BCN ho veig complicat. Ara amb el tòtil de l’Hereu patirem fins les eleccions.

  Esta clar que els símbols catalanistes no els acaben de recuperar, ara bé, mantenir alguns de ben fatxes com el monument a l’Av. Josep Tarradellas amb Av. Sarrià que encara hi és, si que ho saben fer. Quan trigaran a esborrar-lo? Més de 25 anys a l’Ajuntament i no l’han tret. Quin tripartit catalanista i d’esquerres que mana a BCN i amb ERC!!!!

Els comentaris estan tancats.