Autodeterminació: més a prop o més lluny?

Referèndums? Preguntes? Això d’exigir que es pugui votar sobre l’autodeterminació no s’ho van inventar fa quatre dies a Arenys de Munt. El que passa és que sovint ens falla la memòria. Només cal llegir la notícia signada per Magada Alsina en aquest retall de l’Avui del 25 de gener del 1990. El Consell Comarcal del Berguedà demana no que es pugui fer un referèndum d’autodeterminació sinó que "el govern central i la Generalitat el convoquin". Per altra banda, en aquells temps, molts regidors del PSC hi votaven a favor. 

Com llegirem d’aquí vint anys la premsa sobre les convocatòries d’aquest 2009? ¿Haurem fet algun pas endavant o tot seguirà com sempre?

 

  

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.