Algú ha vist un quadre de Prudenci Bertrana?

Prudenci Bertrana als 25 anys (Presència)
Prudenci Bertrana als 25 anys (Presència)

 

Prudenci Bertrana, a més d’un gran prosista, també va ser un pintor prolífic. Seguidor de l’Escola d’Olot, com el qualifiquen, va pintar una gran quantitat de paisatges del Gironès, la Cerdanya i el Berguedà, i també retrats de persones, segons explica la seva filla Aurora Bertrana.

Una part de l’obra pictòrica de Prudenci Bertrana és a Girona, però en queda molta de disseminada en mans de particulars. Tret dels que sóns als museus gironins, ¿algú ha vist algun paisatge o algun retrat pintat per Prudenci bertrana?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Algú ha vist un quadre de Prudenci Bertrana?

 1. Una part de l’obra pictòrica de Prudenci Bertrana és a Girona, però en queda molta de disseminada en mans de particulars.

 2. també va ser un pintor prolífic. Seguidor de l’Escola d’Olot, com el qualifiquen, va pintar una gran quantitat de paisatges del Gironès

 3. ronals diu:

  Sí, molts paisatges del Gironès, la Cerdanya i el Berguedà. I retrats. Sobretot busquem paisatges i persones del Berguedà, que no siguin als museus. Gràcies.

 4. Torrent diu:

  Seguidor de l’Escola d’Olot, com el qualifiquen, va pintar una gran quantitat de paisatges del Gironès

 5. com el qualifiquen, va pintar una gran quantitat de paisatges del Gironès

 6. va pintar una gran quantitat de paisatges del Gironès

 7. però en queda molta de disseminada en mans de particulars. jocuri barbie

 8. No he vist cap de les obres d’art de la Prudència Bertrana. Dubto que molts estaran interessats en les seves pintures. Prudència Bertrana té una bona professió, al costat de ser un pintor és també un bon escriptor.

Els comentaris estan tancats.